Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
Comarca - La Bustia - La Union

La Festa Major de Sant Andreu i l’aplec de Sant Salvador, el més atractiu per al cap de setmana

Per 30 d'agost de 2019 a les 12:00 0 674 Visites

Collbató mostrarà l’oferta esportiva i Masquefa tornarà a reviure la Festa de la Moto

El primer cap de setmana de setembre l’agenda dels municipis de la zona d’influència de La Bústia comencen a activar-se després d’un agost en què les festes majors de Martorell i Gelida s’han endut tot el protagonisme. Aquest cap de setmana és la Festa Major de Sant Andreu.

La Unión i l’orquestra Moonlight, dissabte, i Sabor a Gràcia, diumenge, seran els plats forts musicals a Sant Andreu. El programa de la festa combina un cop més les activitats culturals tradicionals, com ara el correfoc o la cercavila de gegants, amb propostes més noves però plenament consolidades, com ara la Festa Holi. La crònica i els actes els podeu consultar en aquest enllaç.

A Olesa, el diumenge 1 de setembre celebraran la 92a edició de l’Aplec de Sant Salvador de les Espases que promou l’Associació d’Amics. De la programació destaca la missa a l’ermita, el concurs de poesia i els assistents podrán adquirir llibres, goigs, llànties i records gràcies a l’oferiment de la família Campmany Pons.

El barri de la Font d’Abrera, el dissabte 31 d’agost, celebra la seva festa major. Hi haurà botifarrada popular, xocolatada amb xurros, cantada d’haveneres, sopar de germanor i ball de revetlla amb Pere Ribas.

A Collbató, el diumenge 1 de setembre, de 10 a 13 hores, hi haurà una jornada esportiva amb una sèrie d’exhibicions, tastets esportius, curses i activitats al camp de futbol municipal a càrrec de les entitats esportives per a promocionar l’oferta esportiva del poble. A més, el Club de Tennis Collbató celebra dissabte 31 d’agost la seva festa d’estiu.

El barri del Taió de Castellví viurà la seva festa grossa, amb activitats dissabte i diumenge a la zona esportiva i de lleure Dra. Mercè Boada. Destaquen el concurs de pastissos i de truites i la holi-escuma.

Masquefa, a través de l’Associació Motorista 4311, viurà aquest diumenge la Festa de la Moto amb un variat programa d’activitats a La Fàbrica Rogelio Rojo. Entre d’altres, desfilada pels carrers del poble, música en viu i la venda de bijuteria i roba biker.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: