Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia Abrera Street Food

La fira Abrera Street Food es modifica divendres per la pluja i s’allarga fins diumenge

Per 3 de maig de 2019 a les 17:30 0 1655 Visites

Se celebra el cap de setmana amb Food Trucks, espectacles i l’última actuació del Musiquem Abrera

L’inici de la quarta edició de la fira Abrera Street Food previst per aquest divendres al migdia s’ha modificat per la pluja. La fira està muntada al Parc de Can Morral amb les Food Trucks i les activitats del divendres es fan a la Casa de Cultura (carrer Federico García Lorca, 17).

La Fira gastronòmica s’allargarà fins al diumenge 5 de maig i coincidirà, al Parc de Can Morral, amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa, que comptarà amb les actuacions de diferents entitats abrerenques.

Divendres, l’espectacle infantil “Que peti la plaça” de la companyia Xip-Xap, és a les 17.30h. A les 18.30 continuarà un karaoke infantil. A les 19.30 h serà el torn de l’entitat Vive y Baila. A les 20.30 h el karaoke familiar i a les 21 h, l’espectacle de màgia amb el Mag Borruel. Per acabar la jornada, a les 22 h, música i diversió amb BigTour DJ SET.

Dissabte i diumenge, amb la previsió de bon temps, les caravanes de menjar ràpid agafaran el protagonisme, juntament amb les activitats a l’aire lliure. Els participants són El Violetero Gourmet, Sensacions, La Moreneta, Creperia La Parisina, La Piccola di Sandro, Pork’n’Roll, La Vaquita, Capritx Ibèric, La Pulponeta, Helen’s Street Food, The Fabulous Luigi’s, Morenita Street Food, Frangelica Foodtruck, Thai Food Caravan, Sabor a Pirineo, La Perla Negra i Paddington.

Pel que fa als actes del dissabte al matí, a partir de les 11 h, els infants podran fer el taller de cuina Tapa Fria, a càrrec de Manualitats Alean. A partir de les 12 h, la fira comptarà amb l’animació de Santi Càmara. A la 17 h continuaran els tallers amb Manualitats Alean i els inflables.

A  les 17.30 h, les famílies gaudiran del concert de La Tresca i la Verdesca, dins el cicle Musiquem Abrera. A partir de les 19 h, hi haurà una actuació de hip hop a càrrec dels grups del Casal de Joves. Mitja hora més tard, Santi Càmara continuarà animant la fira fins el fi de festa, que començarà a les 22 h amb DJ Emilio.

L’Ajuntament d’Abrera organitza la fira gastronòmica Abrera Street Food amb la col·laboració de diverses entitats del municipi i el bar Paddington.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: