Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia FiraPassio Esparreguera

La FiraPassió d’Esparreguera comptarà amb tres actes

Per 20 de febrer de 2021 a les 7:00 0 867 Visites

L’esdeveniment ha hagut d’adaptar el format a la situació sanitària

La tercera edició de FiraPassió s’ha vist obligada a modificar el seu format tradicional a causa de les restriccions sanitàries, ja que no permeten fer la fira comercial ni les representacions teatrals als carrers. No obstant això, s’han organitzat tres actes el dissabte 6 de març per conservar l’esperit de l’esdeveniment.

L’acte principal serà la presentació de la temporada de les passions catalanes, representades per la Federació Catalana de Passions, que enguany tindrà com a escenari el Teatre de La Passió d’Esparreguera. El president de l’entitat, Enric Galceran, ha explicat que “segons les mesures que estiguin vigents en aquell moment acabarem de perfilar el format de l’acte”.

A la tarda es projectarà, en versió reduïda, el drama sacre que enllaçarà escenes de les diferents Passions. Per últim, al vestíbul del teatre es podrà visitar durant tota la temporada una exposició amb imatges de totes les passions de Catalunya.

El regidor de Cultura, Juan Jurado, ha assegurat que “des del Comissionat de Cultura ja estem treballant juntament amb La Passió per preparar l’edició del 2022” i que esperen “consolidar aquest esdeveniment que reivindica una de les particularitats més destacades d’Esparreguera”.

Enguany, La Passió d’Esparreguera es representarà en sis úniques dates.

Fotografia: L’entrada de Jesús a Jerusalem durant la FiraPassió de l’any 2019 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera