Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
LaBustia aparadors Abrera

La Floristeria Nacho Flores guanya el concurs d’aparadors d’Abrera

Per 3 de gener de 2019 a les 17:00 0 1432 Visites

En total han participat 26 establiments del municipi

La Floristeria Nacho Flores ha estat la guanyadora del vuitè Concurs d’Aparadors Nadalencs que ha organitzat l’Ajuntament d’Abrera. El premi al millor aparador en la modalitat de reciclatge ha estat per la Pastisseria Duch. El premi a la millor pàgina web i xarxes socials l’ha guanyat l’establiment Myriam Val. El premi popular, escollit per veïns i veïnes del municipi, l’assolit l’Estètica Rosana.

El jurat ha valorat l’originalitat, la creativitat i la innovació, la qualitat artística, la utilització de materials propis de l’activitat del comerç per a decorar l’aparador, la utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats. També s’ha valorat l’adequació a la temàtica festiva i que en la composició es facin servir elements que es venguin en el mateix establiment.

El concurs ha comptat amb un jurat format per un representant de l’Associació d´Empresaris i Comerciants d´Abrera, un professional decorador i interiorista, la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera i amb veu i sense vot, l’alcalde d’Abrera i la regidora de Promoció Econòmica.

A l’edició d’enguany han participat 26 establiments: Alean, Bambi. Bar-Restaurant Bruixes. Capritx Ibèric, Esports Abrera, Estètica RosanaVistaòptica, Farmàcia El Passeig, Farmàcia Gaudí, Farmàcia Pujol, Farmàcia Rocamora, Nacho Flores, Globalmèdic, Perruqueria Donant Forma, Imagine, Joieria Àngels, Joieria Sandra, La Flor de Cali, Llibreria Papereria Abrera, Pastisseria Duch, Mariola Moda Íntima, Modas Rosa, Myriam Val, Occhiali Òptics, Pamen Perruqueria i Remarc.

L’objectiu del concurs és promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal sigui una festa als carrers i establiments del municipi. L’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Mònica Torre-Marín, han visitat tots els establiments com a membres del jurat, desitjant unes Bones Festes als participants.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Abrera, Cultura, Economia