Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia trenet turistic estacio superior Funifira 2019 Gelida

La Funifira de Gelida es redueix a un únic dia i incorpora novetats

Per 3 de novembre de 2021 a les 12:00 0 1341 Visites

Aquest dissabte 6 de novembre a diferents indrets del municipi

L’onzena edició de la Funifira de Gelida se celebra aquest dissabte després de la seva suspensió l’any passat a conseqüència de la pandèmia. No obstant això, enguany encara estarà marcada per la situació sanitària i passa a ser de tres dies a un.

La inauguració és el dissabte a les 10h al Centre d’Interpretació del Funicular. Destaca la incorporació d’un espectacle teatralitzat al Funi durant el viatge per transportar a l’usuari a una altra època.

Una altra de les novetats és la incorporació de l’explicació amb locució durant el recorregut del trenet turístic, que permetrà als assistents conèixer els punts d’interès i els llocs emblemàtics de Gelida. Les sortides són gratuïtes cada mitja hora des de l’estació superior del Funicular.

Pel que fa a les activitats familiars i per als infants, al tradicional Trenet Solidari s’han afegit tallers, un espai de jocs de taula, una excursió familiar per la Ruta dels Tresors i una gimcana digital per cercar les claus del Funi.

A les 12h, al Pavelló Poliesportiu Municipal obre l’espai gastronòmic on es poden degustar diferents productes d’elaboració del municipi i una mostra de vins, caves, cervesa artesana i most de la zona. Per facilitar l’accés, es pot fer reserva anticipada de les entrades a través d’aquest enllaç.

El Castell i la tria d’un dels tres dels cellers són alguns dels espais que es poden visitar si s’ha fet reserva.

La Funifira és una fira de promoció turística que gira al voltant del Funicular i la gastronomia de Gelida i l’oci ferroviari, que aquest any ha quedat reduït a un dia, amb l’objectiu de promocionar el municipi.

A través d’aquest enllaç es poden consultar totes les activitats de la Funifira 2021.

Fotografia: Una imatge de la Funifira de l’any 2019 des del trenet turístic davant de l’estació superior del Funi [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: