Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
labustia lllegenda fura

La Fura dels Baus farà la seva pròpia llegenda del Pont del Diable

Per 8 d'abril de 2019 a les 7:00 0 835 Visites

L’obra s’estrenarà el dissabte 27 d’abril dins de la Fira de Primavera

La Fura dels Baus presentarà una versió de la llegenda del Pont del Diable. Es tracta de la vuitena edició del mite i coincideix amb el quarantè aniversari de la companyia teatral. L’espectacle dirigit per Carlus Padrissa es farà en dues sessions, una a les 21:30 i l’altra una hora més tard.

Padrissa destaca la singularitat de l’edició  ja que es construirà una xarxa humana de diables inèdita fins al moment. El director de la Fura també elogia l’haver disposat de “col·laboradors de luxe” com la Colla dels Diables o els Dracs i els Gegants de Martorell.

Per la seva banda, Sergi Corral, regidor de Cultura de Martorell, apunta que “la llegenda, després de set edicions representada en diferents disciplines artístiques i per diferents entitats, està més que consolidada a Martorell”.

L’espectacle portarà com a eslògan “Deixa-t’hi la pell, però ves a Martorell” i tindrà la col·laboració de la soprano Alba Fernández, el baríton Toni Marsol i l’artista Quico Palomar. Aprofitant la Fira de Primavera també se celebraran altres activitats com la Cercavila de la llegenda del Pont del Diable o la cinquena edició de la Fira Gastronòmica.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell