Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia coronavirus

La Generalitat allarga el confinament nocturn

Per 7 de novembre de 2020 a les 7:00 0 878 Visites

També valorarà si prorroga les altes restriccions vigents

El Procicat ha acordat aquest divendres prorrogar durant quinze dies més, fins al 23 de novembre, el confinament nocturn de 22 a 6h.

La pròrroga s’ha proposat per tal de consolidar la lleugera millora dels últims dies, que constata una lleu reducció de la velocitat de propagació del virus, que s’ha situat a 0.94 a Catalunya.

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha afirmat que es pot “certificar que hem passat el pic de contagis” de la segona onada de la covid-19 a Catalunya i que “estem començant a notar una desacceleració de l’augment de la pressió assistencial”.  

D’altra banda, continuen vigents altres restriccions com el tancament de bars, restaurants, centres d’estètica, teatres, cinemes i gimnasos. També la limitació d’aforaments als comerços i supermercats, el tancament perimetral de Catalunya durant tota la setmana i el tancament perimetral per municipis de divendres a dilluns al matí.

Aquestes mesures seran revisades a finals de la setmana que ve, que és quan acaba la vigència del decret publicat fa una setmana.

Fotografia: Continua vigent el toc de queda nocturn a Catalunya [Aj Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: