Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Parc Bombers Gelida (2)

La inversió per a construir el nou parc de Bombers de Gelida és de 2 milions d’euros

Per 15 de febrer de 2023 a les 17:00 0 504 Visites

S’ubicarà en un solar del polígon industrial de Can Valls

Gelida tindrà un nou parc de Bombers i la seva construcció suposarà una inversió de gairebé 2 milions d’euros. En els pròxims dies s’iniciaran els tràmits administratius per a poder dur a terme les obres. Així ho ha anunciat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, durant la comissió d’Interior del Parlament explicant els propers pressupostos de la Generalitat.

El nou parc de Bombers Voluntaris de Gelida se situarà en un solar del polígon industrial de Can Valls que l’Ajuntament va cedir el passat juliol de 2021 a la Generalitat, seguint els passos d’un conveni que es va signar l’any 2012.

El solar té una superfície de 1.452 m2 i les noves instal·lacions preveuen un disseny actualitzat amb oficines, vestidors, zona de descans, cuina, menjador i cotxera. Amb aquest nou edifici se substituirà el parc actual situat al carrer de la Circumval·lació i que els Bombers utilitzen des de l’any 1990 i que ja ha quedat obsolet.

L’alcaldessa Lluïsa Llop ha comentat que és “una gran notícia per a Gelida i per a la que hem treballat molt, ja que actualitza i modernitza un recurs molt necessari per al municipi i alhora permetrà al Cos de Bombers Voluntaris disposar d’unes instal·lacions dignes, actualitzades i adients en consonància amb el territori”.

El parc de Bombers Voluntaris de Gelida pertany a la Regió d’Emergències Metropolitana Sud i dona servei d’emergències i suport a municipis de l’Alt Penedès i del Baix Llobregat. Actualment el formen 17 voluntaris.

 

Nou parc de Bombers a Gelida i reforma del parc de Collbató

Fotografies: Actual parc de Bombers Voluntaris de Gelida i solar un s’ubicarà el nou edifici [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Gelida, Societat