Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024

La Marxa de la Primavera de Martorell durarà sis setmanes

Per 23 de març de 2021 a les 17:00 0 745 Visites

És del 21 de març al 26 d’abril i està adaptada a la situació de pandèmia

La 28ª edició de la Marxa de la Primavera 2021 de Martorell ha adaptat el seu format per complir amb les restriccions de la pandèmia. Enguany, l’activitat s’allargarà durant sis setmanes, del 21 de març al 26 d’abril, donant així la llibertat als participants per completar-la al ritme que desitgin.

Fins ara, es duia a terme un matí i cadascú escollia els itineraris i coincidia amb la resta de participants en la sortida o en algun dels punts del recorregut. Ara, s’anima els martorellencs a que la facin en diferents trams, sempre respectant el recorregut dins dels termes municipals de Martorell i Castellví.

Des de la Regidoria d’Esports han fet una crida perquè tots aquells que hi participin, es facin una fotografia en les ubicacions marcades durant el recorregut i la publiquin a les xarxes socials a través de l’etiqueta #Marxalteuaire. A més, es podrà registrar l’activitat que s’hagi fet i així obtenir la samarreta commemorativa d’aquesta edició.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, ha explicat que la Marxa “aglutina diferents valors i associa l’activitat física al contacte amb la natura. Alhora, s’hi inverteixen molts esforços en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient”.

A través d’aquest enllaç es poden descarregar els tracks dels recorreguts.

Fotografia: Participants d’una Marxa de la Primavera anterior [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Esports, Martorell