Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia Policia Local Masquefa

La memòria anual de la Policia Local de Masquefa es fa pública per primera vegada

Per 24 d'abril de 2024 a les 13:00 0 325 Visites

En els documents es poden consultar les dades quantitatives dels serveis oferts a la ciutadania l’any 2023

L’Ajuntament de Masquefa ha fet pública per primera vegada la memòria anual de la Policia Local, segons destaquen des del govern municipal (Sumem per Masquefa i ERC). La població pot consultar les dades quantitatives dels serveis oferts a la ciutadania l’any 2023. Entre les més destacades hi ha les següents:

Pel que fa a la Seguretat Ciutadana, s’ha intensificat la vigilància en zones específiques per a la prevenció de robatoris (+25,48%).

En Tasques Judicials, s’han detectat menys desperfectes en la via pública, menys ocupacions, menys robatoris en domicilis i menys notificacions judicials (-1,47%).

L’any 2023, la Policia Administrativa ha augmentat el control de padró municipal, notificacions ordinàries i intervencions en locals (+46,16%).

Pel que fa als Serveis Assistencials, també han incrementat els serveis d’assistència amb 112 i 061 i gestió d’objectes perduts (+31,42%).

I en els Serveis Mediambientals, han augmentat les tasques informatives respecte a la normativa mediambiental i serveis relacionats amb abocaments il·legals (+2,08%).

En Trànsit, el volum d’intervencions relacionades amb accidents de trànsit ha disminuït gràcies a les senyalitzacions excepcionals per esdeveniments i obres (+22,96%).

Per últim, els Serveis amb corporacions externes també han incrementat (+200%): SEM, Bombers, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i altres policies locals.

Aquí es pot consultar la presentació de la memòria anual de la Policia Local de Masquefa de l’any 2023.

Aquí es pot consultar la memòria anual de la Policia Local de Masquefa l’any 2023.

Fotografia: La Policia Local presenta la seva memòria anual [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Successos