Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia progrmacio Teatre Nuria Espert

La música, la dansa i el teatre, protagonistes de la nova temporada del Teatre Núria Espert

Per 21 de juliol de 2021 a les 7:00 0 552 Visites

Les entrades es posen a la venda aquest dimecres a les 10h

El Teatre Núria Espert de Sant Andreu ja ha presentat la temporada familiar setembre-desembre 2021. El teló s’aixecarà el divendres 3 de setembre i les entrades general es posen a la venda aquest dimecres 21 de juliol a les 10h, mentre que la venda d’abonaments ja ho estan des d’aquest dilluns. Es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Coincidint amb la Festa Major al setembre hi ha programades les actuacions musicals d’Anna Guerrero, Ruth Lorenzo i Suu. Més endavant també es podrà gaudir de Blua Maro i el seu disc ‘Tramuntana’, de ‘Desconcierto’ amb la companyia Orthemis, Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà i de ‘Dia d’hivern’ amb Ferran Mitjans i Marc Díaz.

En dansa, la companyia Barcelona Ballet Flamenco amb Sergio Barroso serà protagonista amb l’espectacle ‘¡Silencio!’. La temporada també compta amb obres de teatre com ‘Medre coraje’, ‘Els Brugarol’, ‘Coplas del alma’, ‘Italino Grand Hotel’ i ‘Quan les nenes volen alt’, l’obra de titelles ‘L’aventura d’avorrir-se’ i l’actuació de circ i comèdia ‘Gran reserva’.

Fotografia: El Teatre Núria Espert presenta la programació setembre-desembre [Teatre Núria Espert]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: