Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
Labustia-LaNau2_Inauguracio-

La NAU#2 obre amb una programació estable

Per 4 de març de 2019 a les 7:00 0 1070 Visites

Sergi Corral, regidor de Cultura: “Aquest consistori treballa per promoure la creació, però també el consum de cultura i art de la ciutat”

La NAU#2 de Ca n’Oliveres de Martorell s’ha inaugurat amb la presentació de la programació de la primera temporada. L’últim dissabte de febrer va comptar amb les actuacions, entre d’altres, d’artistes com Manu Guix, Dani Nel·lo, Dolo Beltran, Suu o Lildami. I aquest divendres ha començat la temporada amb Hotel Cochambre.

Aquest històric edifici ha estat remodelat per esdevenir un dels centres culturals de la ciutat, i un nou punt de trobada dels joves del municipi. Es tracta d’un projecte que l’Ajuntament de Martorell ha dut a terme sobre la nau de Ca n’Oliveres, per convertir-la en un gran espai musical. La reforma ha respectat l’estètica industrial de l’edifici. S’ha equipat l’espai amb contenidors, que s’han reutilitzat per tal que facin la funció de camerinos, bar, taquilles i guarda-roba.

L’equipament acollirà una programació estable, amb música en directe cada dissabte. També els dissabtes, després dels concerts, s’obrirà com a discoteca per a majors de 18 anys, i un cop al mes, a aquestes sessions hi podran entrar també els joves majors de 16 anys. Dues vegades al mes s’obrirà a la tarda com a discoteca per a joves d’entre 14 i 18 anys.

Durant la inauguració, el regidor de Cultura, Sergi Corral, va explicar així la filosofia d’aquesta nova proposta: “Aquest consistori treballa per promoure la creació, però també el consum de cultura i art de la ciutat. Amb la Nau 2, aquests dos punts es veuran assolits. Creiem en la cultura com un bé fonamental per a la societat“. Corral ha subratllat que “la rehabilitació d’aquest equipament com un dels epicentres culturals de Martorell s’havia col·locat en la llista de projectes prioritaris de la regidoria”.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Martorell