Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia Mag Lari i Joan Pera La Passio

La Passió d’Esparreguera tanca el 2023 amb més de 57.000 espectadors

Per 28 de gener de 2024 a les 17:00 0 307 Visites

El nombre d’espectadors s’ha incrementat en un 30% en els darrers cinc anys

El Teatre de La Passió d’Esparreguera ha rebut durant l’any 2023 més de 57.000 espectadors en els 112 espectacles que ha ofert. Aquests han estat de diversa tipologia com teatre, concerts, dansa, circ i màgia. I han passat artistes de renom com Rosario, Mag Lari, Els Pets, Carles Sans, El Comandante Lara, Joan Pera i espectacles com El Búnquer, entre d’altres.

Des de La Passió destaquen que “aquesta activitat cultural es produeix fora de l’àmbit habitual de les grans ciutats. El Teatre de La Passió d’Esparreguera ha desafiat aquesta tendència, demostrant que hi ha una demanda i un interès significatiu per les arts més enllà de l’enrenou urbà”.

A més, el nombre considerable de visitants ha generat un impacte econòmic local que ha beneficiat comerços, restaurants i altres empreses de la zona.

Aquest resultat positiu és fruit del treball dels últims cinc anys, ja que, durant aquest període, el nombre d’espectadors s’ha incrementat en un 30%. Aquesta dada s’ha traslladat també a l’espectacle principal de l’entitat: les representacions de La Passió han rebut un total de 5.643 espectadors durant la temporada 2023.

L’any 2024, des de l’entitat han treballat per oferir una programació variada i completa d’espectacles amb l’objectiu de continuar creixent. Entre els destacats hi ha ‘Lali Symon’ amb Emma Vilarasau i ‘Lo nunca visto’ de Berto Romero.

Fotografies: Mag Lari i Joan Pera amb La Bústia [LB]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esparreguera