Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia La Passio Olesa

La Passió d’Olesa, amb 3 úniques funcions a la tarda i en directe per a tot el món

Per 28 de març de 2021 a les 17:00 0 1243 Visites

La primera representació serà el divendres 2 d’abril

La Passió d’Olesa arrencarà la temporada el Divendres Sant, 2 d’abril, després d’un 2020 sense funcions i en una edició especial per la situació actual. A part d’incentivar que l’espectador s’apropi al teatre, es farà arribar l’espectacle a casa perquè tothom pugui gaudir-lo. Les dates de les tres úniques funcions són: el divendres 2, els diumenges 11 i 18 d’abril. Totes a les 18.30h.

L’adaptació de la representació té una durada d’una hora i quinze minuts sense entreactes. Tampoc hi ha escenes multitudinàries. Per això, s’ha adaptat la dramatúrgia per concentrar els quadres més significatius i emotius.

Els avenços tècnics del 2020, que no es van poder estrenar per la pandèmia, aportaran una major expressivitat pel que fa al so i als efectes de llum, mentre que les projeccions digitals seran un complement més de l’escenografia física, que enguany serà més minimalista.

El que destaca d’aquesta edició és que per primera vegada, La Passió es retransmetrà a través d’una plataforma d’streaming amb subtítols en castellà i anglès. A més, s’han creat càpsules de vídeo per mostrar com són algunes de les escenes més representatives, com el Sant Sopar, la creu o el davallament, des de perspectives inèdites -algunes aèries amb dron- per apropar al màxim l’espectador a l’escena de forma immersiva.

Testos d’antígens i seguretat 

Per dur a terme l’espectacle amb seguretat, La Passió ha implementat protocols de prevenció específics i testos d’antígens per als actors que, en algun moment, s’han de treure la mascareta a escena. Un dispositiu que ha comptat amb la col·laboració del CAP d’Olesa i col·laboradors de l’entitat, professionals en l’àmbit sanitari.

Per al públic s’han establert, entre altres mesures, circuits diferenciats per sectors, reorganització d’espais i reducció d’aforaments per garantir les distàncies de seguretat.

Les entrades i l’accés a l’emissió online es pot adquirir a través d’aquest enllaç. Els preus van dels 7 al 18 euros, gratuït pels menors de 7 anys, i de 7,99 euros per veure La Passió en directe per Internet.

Fotografia: Durant els assajos d’enguany i en una de les proves dels testos d’antígens [La Passió d’Olesa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: