Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
Esparreguera - La Bustia - neteja via publica

La plataforma Esparreguera Neta insta l’Ajuntament a netejar més la via pública

Per 11 de desembre de 2019 a les 7:00 0 824 Visites

El govern invertirà més d’un milió d’euros el 2020 i augmentarà la freqüència de pas als barris

La plataforma Esparreguera Neta ha posat de manifest el descontentament que s’ha generat al municipi per la manca de neteja a la via pública. En la darrera sessió plenària, representants de la plataforma van demanar al govern municipal un seguit de mesures per millorar la neteja i la recollida de residus.

En el llistat de mesures, Esparreguera Neta proposa l’ampliació de la recollida de residus els caps de setmana; la dotació de més efectius a la brigada de neteja municipal, incrementar les sancions en els actes incívics i assignar dos operaris permanents als barris de Mas d’en Gall i Can Rial.

La plataforma ha recollit 1.517 signatures demanant a l’Ajuntament una millora de la neteja a la via pública.

En aquest sentit, l’Ajuntament té previst incrementar el pressupost de recollida i transport de residus en 33.000 euros de cara al 2020 i elevar-la a una inversió de més d’un milió d’euros. La mesura, que es troba en estudi, suposaria una modificació del contracte amb Servitransfer i s’aplicaria abans de 2021, quan finalitza la nova licitació del servei.

Per al 2020 és previst l’increment de la freqüència de pas per evitar la saturació dels contenidors de rebuig. Així, la freqüència de pas als barris de Mas d’en Gall, Can Rial i Can Vinyals guanyarà un dia més. Com també, el rebuig de totes les àrees de contenidor soterrats del poble, el diumenge.

Fotografia: La deixadesa de veïns també provoca que la via pública sigui més bruta [Esparreguera Neta]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Societat, Successos