Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia nous vehicles Policia Local Martorell (4)

La Policia Local de Martorell es reforça amb tres nous vehicles

Per 17 de maig de 2022 a les 12:00 0 1103 Visites

Són cotxes d’última tecnologia i disposen de tot l’equipament necessari per al desenvolupament de la tasca policial

La Policia Local de Martorell ha incorporat tres nous vehicles patrulla amb l’objectiu de millorar en l’atenció i la seguretat ciutadana. Són tres Seat Ateca de benzina, automàtics, de 150 cv i retolats de blau i groc.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que ara mateix tenen “el cos policial que Martorell necessita per fer front a les polítiques de seguretat ciutadana, que per a nosaltres són una prioritat. El ciutadà s’ha de sentir segur a la seva ciutat i això només ho pot garantir la presència policial”.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Sagarra, ha remarcat que “ens hem d’anar actualitzant i estem molt contents de poder presentar aquests tres cotxes nous, que estic segur donaran molt de servei a la ciutat”.

El cap de la Policia Local, Sergi Duarte, ha explicat que “són cotxes que tenen l’última tecnologia, però el que més ens interessa és el tema de la seguretat”. Els vehicles incorporen una tauleta amb impressora per als atestats, elements per senyalitzar els operatius especials a la via, un estanc pel decomís d’armes de foc i un rètol lluminós al pont per emetre missatges als conductors.

Dos d’aquests també porten mampara per als detinguts i els tres compten amb quatre càmeres que es poden activar en cas de ser necessari.

Fotografies: Presentació dels tres nous vehicles a Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat