Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia nova caserna Policia Local Olesa

La Policia Local d’Olesa s’instal·la a la nova comissaria

Per 2 de febrer de 2021 a les 17:00 0 1418 Visites

Inici del procés selectiu per proveir set places d’Agent del cos policial

La Policia Local d’Olesa ha finalitzat el trasllat a la nova caserna ubicada al carrer d’Amadeu Paltor, 28 (al costat de la Llar d’infants Taitom i de l’institut Creu de Saba) al barri dels Closos. Estava previst que es completés el passat mes de novembre, però la gestió s’ha endarrerit fins a finals de gener.

La inversió en aquest edifici ha superat els 950.000 euros i destaca l’eficiència energètica i la sostenibilitat en la construcció.

La nova comissaria té uns 600 metres quadrats i compta amb una àrea d’atenció al públic, oficina de denúncies, sala d’espera i oficina polivalent. A més, també hi ha una àrea d’accés restringit amb despatxos, vestidors, sala de reunions, menjador, zona d’armers, àrea de detenció i custòdia i un espai propi d’aparcament.

Jordi Martínez, regidor de Seguretat Ciutadana, ha explicat que ha estat un canvi “molt esperat per la Policia Local, tant per la funcionalitat de la nova comissaria com també per poder deixar les antigues dependències que es trobaven en un edifici molt malmès”.

L’equip de govern ha decidit enderrocar l’edifici de l’antiga comissaria situada al carrer Anselm Clavé i ha previst una partida econòmica de 80.000 euros al pressupost de 2021.

D’altra banda, ja s’ha obert el procés selectiu per ocupar 7 places d’agents de la Policia Local, escala d’administració especial, sotescala de serveis especials, categoria d’agent, del grup de classificació C2 i de la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament. Dues places es reserven per a dones i en cas que quedin desertes, s’acumularan a la resta del torn lliure.

En aquest enllaç es poden consultar totes les bases de la convocatòria. Les instàncies es poden presentar fins el 15 de febrer.

Fotografies: Nova caserna de la Policia Local d’Olesa [La Bústia/Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat