Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia Nou Martorell Feria de Abril 4

La primera ‘Feria de Abril’ de Martorell, en imatges

Per 9 d'abril de 2024 a les 12:00 0 961 Visites

Nou Martorell i La Tapa de Lucifer organitzen amb èxit un cap de setmana d’espectacles musicals i de ball, gastronomia, exposició de comerços i sortejos

L’associació de comerciants Nou Martorell i l’establiment associat La Tapa de Lucifer, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’associació Fem Vila, han organitzat aquest cap de setmana la primera ‘Feria de Abril’ de Martorell.

S’ha celebrat a la plaça de les Cultures i ha comptat amb espectacles musicals i de ball, comerç, gastronomia i sortejos de productes apropats pels establiments col·laboradors.

Sota la direcció artística de Paco Jara, han pujat a l’escenari ell mateix, Ana Blanco & Manu Garcia, El Dídac, Killo Flamenkillo, Karmen Garcia, Kati Estrada, Cuadro Asociación Alma Cali, Loli Reyes, Duende Flemankillo, Leo Rodriguez i Paco Valero.

A més, les jornades han tingut l’exposició de productes i artesania dels comerciants de Nou Martorell, Esencias Rosa, Nutricosmética, y de Fem Vila, 4 Primaveras, Anima Lliure, Lady Curvy, Wild Zoe i Bioconcept.

El president de Nou Martorell, Raúl López, ha comentat que l’objectiu d’aquest esdeveniment és “fer unes fires culturals, familiars i comercials. Unir aquestes variants en una sola fira, que és el que hem fet amb la ‘Feria de Abril’, una fira familiar que té aquests diferents entorns”.

López ha afegit que “és una nova dinàmica, hem d’intentar lligar més el comerç amb el poble, amb els veïns, amb les associacions i amb els comerços veïns. Sobretot, hem de donar una empenta, tant a nivell cultural com familiar, al comerç de proximitat”.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Turisme, Rosa Cadenas, ha dit que aquesta fira “vol reproduir el que es fa a Andalusia per aquestes dates, a l’abril. Amb les tradicions de la gent andalusa, de la música, i una mica el que espera tota la gent de Martorell que li agrada la cultura popular d’altres llocs”.

Fotografies: Primera edició de ‘La Feria de Abril’ [Nou Martorell / Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell