Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Rosalia - La Bustia - Sant Esteve

‘La Rosalía’, el documental que recorre la passió de l’artista de Sant Esteve

Per 26 de febrer de 2020 a les 21:00 0 727 Visites

Es lliuren dues entregues en què la sesrovirenca confessa que “sempre vaig voler ser artista”

Rosalía ja té el seu propi documental que recorre la passió de l’artista de Sant Esteve. S’han lliurat dues de les tres entregues del documental ‘La Rosalía’ a través de les xarxes socials.

“Jo sempre vaig voler ser artista”, confessa la sesrovirenca, qui el mes passat es va adjudicar el seu primer Grammy internacional. Rosalía reflexiona sobre “la seva passió per perseguir els seus somnis” i amb l’objectiu de convertir-se en “una artista d’influència internacional”.

 

 

Aquest és el primer capítol dels tres que formen part del documental elaborat per Honda i Billboard dirigit per Alfred Marroquín. Sota el títol “Quiero cantar”, la sesrovirenca centra la primera entrega en la seva infància i l’aproximació al ball i al flamenc.

En el segon capítol -fet públic aquesta tarda-, Rosalía posa en valor el flamenc: “hi és tot. Hi ha tragèdia, espiritualitat, amor i desamor”. Així reconeix que “la meva il·lusió era explicar el flamenc de la manera més personal possible. Amb risc i sense por”.

 

 

L’artista sesrovirenca ha confessat que “abans de publicar ‘El Mal querer’ estava en números vermells. La meva família patia. No tenia cap garantia, només il·lusió perquè el disc estava fet des del cor“.

En el segon capítol hi apareix la mànager de la sesrovirenca, Rebeca Leon, qui confessa que “em va impressionar la seva presència a l’escenari. Mai havia vist res semblant“. La darrera entrega del documental ‘La Rosalía’ és prevista per aquest divendres.

Fotografia: Rosalía, en un moment de la primera entrega del documental [Billboard]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: