Dilluns, 6 maig 2024
  • Dilluns, 6 maig 2024
La Bustia Ilias Akhomach Seleccio Espanyola Sub19

La Selecció Espanyola Sub19, amb Ilias Akhomach, es queda a les portes de la final de l’Europeu

Per 14 de julio de 2023 a les 18:00 0 431 Visites

Ha caigut per 2-3 a la semifinal del campionat davant Itàlia

La Selecció Espanyola Sub-19 ha caigut eliminada a les semifinals de l’Europeu Sub-19 a la semifinal. El martorellenc Ilias Akhomach, capità de l’equip, ha sortit de titular i ha jugat tot el partit davant Itàlia.

Després d’una primera meitat sense gols, els italians s’han avançat al minut 52. Només sis minuts després, Espanya ha fet el gol de l’empat, però de nou s’ha repetit la història i han pujat al marcador l’1-2 i el 2-2.

Al minut 85, el conjunt italià ha fet el gol de la victòria (2-3) i ha deixat a la Selecció Espanyola a les portes de la gran final que se celebrarà aquest diumenge a Malta.

Ara, Ilias Akhomach ja se centra en la seva nova aventura com a jugador del Villarreal.

Fotografia: Ilias Akhomach durant la sessió oficial de fotografies [RFEF]