Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Carla Castel final temporada

La sesrovirenca Carla Castel conclou la temporada amb 16 medalles

Per 6 de juliol de 2024 a les 17:00 0 419 Visites

La jove gimnasta de l’Abrera Gimnàstic Club ha competit en nombroses proves aquest any

La gimnasta sesrovirenca Carla Castel, que forma part de l’equip de l’Abrera Gimnàstic Club, ha tancat la temporada participant el 30 de juny en la promoció d’ascens a la Lliga Iberdrola. De les dues places que hi havia per accedir a la Tercera Divisió, van quedar terceres i es van quedar fora per molt poc. Ha estat la primera vegada que intentaven accedir a la competició nacional.

Aquest any, Castel, que acaba de complir 10 anys el 2 de juliol, s’ha penjat 16 medalles en els diversos campionats nacionals i internacionals en què ha participat. La temporada va començar el 20 de gener amb el Trofeu Internacional Vila de Gràcia, on va quedar tercera en poltre i va rebre un premi a l’esportista més elegant.

El 4 de febrer va pujar al podi del Trofeu Nacional Vila d’Hostalets de Balenyà. Va quedar primera de la general i també en els exercicis de terra, salt i paral·leles. En barra va quedar segona.

El 4 de maig va participar en el Trofeu Internacional Andalusia Gymcup i va quedar primera en terra i poltre i tercera en la general.

Castel va disputar el 8 de juny el Campionat de Catalunya, on va assolir el segon lloc en barra, el tercer en poltre i el quart de la general.

El 19 de juny va ser present en el Campionat d’Espanya. Per equips va quedar subcampiona i en individual va ser quarta de la general. Pel que fa a les proves, va obtenir el quart lloc en poltre, el cinquè en barra, el vuitè en terra i l’onzè en paral·leles.

De cara a la temporada vinent, l’objectiu és “quedar entre les tres primeres, tant a Catalunya com a Espanya”, comenta la jove esportista.

Fotografies: Carla Castel amb les medalles aconseguides aquesta temporada, alguns moments de la competició i les últimes madalles a Catalunya i Espanya [Família]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: