Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Jana Fernandez signa Barça Sant Esteve

La sesrovirenca Jana Fernández fa el salt al primer equip del Barça

Per 27 de juny de 2020 a les 12:00 0 2108 Visites

Ha signat per les properes tres temporades

Jana Fernández s’ha convertit en jugadora de la primera plantilla del Barça després de signar el seu primer contracte professional. La jove promesa de 18 anys seguirà formant part del club blaugrana les properes tres temporades.

La futbolista de Sant Esteve ha crescut a les categories inferiors blaugranes, des que va arribar a l’equip infantil fins a formar part del Barça B i ja sap el que és jugar a l’elit. La defensa es va convertir en la segona jugadora més jove en debutar amb el primer equip, des de l’etapa professional del futbol femení. Ho va fer amb 16 anys i 9 mesos.

Un cop signada la renovació, Jana Fernández ha explicat que “Els somnis es fan realitat. Molt agraïda al club per aquesta gran oportunitat. Ara toca treballar i seguir aprenent de les millors”.

La signatura s’ha fet a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff i Fernández ha estat acompanyada del directiu responsable del Futbol Femení, Barça B, Juvenil i Futbol Formatiu, Xavier Vilajoana, qui ha assegurat que estan molt contents “que una jugadora com la Jana, que porta molts anys amb nosaltres, sigui aquest l’any de la seva presencia en el primer equip. Ens fa molt contents i és una mostra més de que l’aposta per la gent feta a la casa és una realitat”.

Fotografies: Jana Fernández signa un contracte per tres anys amb el primer equip [FC Barcelona]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: