Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Vesprada Solidaria

La Vesprada Solidària de l’Hospital Sagrat Cor recapta més de 5.100 euros

Per 3 de juliol de 2024 a les 7:00 0 203 Visites

A benefici de les dones amb malaltia altament vulnerables a l’Índia

L’Hospital Sagrat Cor de Martorell ha celebrat la segona edició de la Vesprada Solidària. Es tracta d’una cita solidària amb l’objectiu de recollir fons a benefici de les dones amb malaltia mental altament vulnerables a l’índia. Enguany s’han recaptat 5.187,50 euros gràcies a l’entrada de 10 euros que han pagat als assistents i a la venda dels tiquets de la rifa solidària. En aquesta s’han sortejat regals que diversos proveïdors de l’Hospital havien donat.

L’esdeveniment, que s’ha celebrat el 7 de juny, ha comptat amb el concert Toi & Moi i el concurs musical ‘Cor Talent’, on cinc grups formats per personal col·laborador de l’hospital han ofert diverses actuacions. Els grups participants han estat Roger Ballescà, Four Old Boys, Judith i Oriol, Alasko y Las Pegamoides, i SaDrag Cor. L’infermer Iván Yáñez ha estat l’encarregat de presentar el concurs.

Una vegada finalitzades les actuacions, el públic ha votat per la millor actuació i la millor posada en escena. Han guanyat els grups SaDrag Cor i Alasko y Las Pegamoides. La superiora Sor Isabel Blázquez i el director gerent de l’hospital, Jesús Ezquerra, han lliurat els premis.

En la primera edició de la Vesprada Solidària es van recaptar 4.189 euros. Es van destinar al projecte solidari de la Fundació Benito Menni adreçat a ajudar a persones amb malalties mental i sense sostre a Yauondé, al Camerun.

Fotografia: La Vesprada Solidària de l’Hospital Sagrat Cor [Hospital Sagrat Cor]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat