Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia vacances en pau Olesa (3)

L’ACAPS fa una crida a les famílies d’Olesa que vulguin acollir infants refugiats sahrauís

Per 31 de maig de 2023 a les 17:00 0 407 Visites

Dins el programa ‘Vacances en Pau’ els nens i nenes poden passar l’estiu al municipi

L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) d’Olesa ha fet una crida a les famílies que aquest estiu vulguin acollir un infant. L’acollida està emmarcada en el programa ‘Vacances en Pau’ que s’organitza cada any des del 1996. Els nens i nenes són procedents dels campaments de població refugiada de Tinfouf, Algèria.

Durant la pandèmia, el projecte es va haver d’aturar, però l’any passat es va tornar a posar en marxa. La previsió d’enguany és que els infants puguin passar els dos mesos d’estiu a Olesa amb la seva família d’acollida.

Jacinta Folch, coordinadora d’ACAPS a Olesa, ha explicat que l’estiu passat “van venir quatre nenes i dos nens el 21 de juliol, molt tard. Només van estar un mes i mig i per això no vam poder fer moltes activitats. Esperem que aquest any arribin a finals de juny com sempre i s’estiguin al municipi els dos mesos”.

Per a més informació per acollir es pot contactar a través del telèfon 616664987.

‘Vacances en Pau’ és un programa de sensibilització política i social del govern de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), organitzat i coordinat amb les Associacions i ONGD solidàries amb el Poble Sahrauí.

 

Olesa rep els infants sahrauís que passen l’estiu al municipi

Fotografies: Els nens i nenes sahrauís a Olesa [ACAPS]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat