Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
labustia montoro olesa

L’actor olesà Biel Montoro protagonitza la pel·lícula ‘Diecisiete’

Per 7 d'octubre de 2019 a les 7:00 0 2952 Visites

Interpreta un jove de 17 anys que mitjançant la teràpia amb un gos recupera la sociabilitat perduda en un centre de menors

L’olesà Biel Montoro és el protagonista de la roadmovie titulada ‘Diecisiete‘ i que s’ha estrenat aquest cap de setmana als cinemes de tot l’Estat i a partir del 18 d’octubre ja es podrà veure per Netflix. La pel·lícula està dirigida per Daniel Sánchez Arévalo i comparteix protagonisme amb Nacho Sánchez.

L’actor és un jove de 17 anys poc comunicatiu que mitjançant la teràpia amb la gossa Oveja procedent d’una centre d’adopció d’animals, es reincorpora a la sociabilitat que havia perdut en estar internat en un centre de menors. Un dia la gossa és adoptada i el jove surt a la seva recerca.

Biel Montoro tot i la seva edat de 19 anys, té una intensa trajectòria en el món del cinema i la televisió i actualment fa el paper de Manel a la teleserie de TV3 ‘Com si fos ahir’ i també ha participat ‘La Riera’. L’olesà també ha interpretat diversos papers a les pel·lícules ‘Blue Rai’, Super López, ‘L’altra Frontera’ i Nieve negra’.

Fotografia: CCMA

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat