Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Collbato - La Bustia - Pep Plaza

L’actor Pep Plaza serà el pregoner de la Festa Major de Collbató

Per 22 d'agost de 2019 a les 12:00 0 1103 Visites

Del 13 al 16 de setembre s’han programat una munió d’actes molt llaminers

L’actor Pep Plaza serà un dels principals actractius de la Festa Major de Collbató que tindrà lloc del 13 al 16 de setembre. En la programació és previst les actuacions de la Fundación Tony Manero, la Banda Biruji i Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries. L’Ajuntament farà pública la programació de la festa a partir del 29 d’agost.

Plaza és un dels humoristes de referència del país que s’ha popularitzat a Polònia i Crackòvia, de TV3. En el pregó a Collbató, Plaza oferirà un repertori de les seves imitacions a personatges com Mariano Rajoy, Joan Carles de Borbó o Tomeu Penya. Després d’un seguit d’anys d’espectacles en solitari, Plaza va fer el salt a la televisió l’any 2001 al programa Set de Nit de TV3. Poc després es va incorporar a Catalunya Ràdio i RAC1 al programa de Toni Clapés. També ha fet espectacles en solitari com ara Clònica d’humor (2009) i I ara què més? (2013). Actualment té un show al Club Capitol.

De la Festa Major de Collbató destaquen les propostes d’arts al carrer, festa jove, la pedalada popular, la festa de la convivència o la festa amb les entitats amb la presencia de gegants, diables i castellers. Fel Faixedes amb l’espectacle Bona nit ben parits! i, per tots els públics, els malabars de Circ Vermut o els jocs tradicionals seran altres plats forts de la festa d’enguany. 

Fotografia: Pep Plaza, un humorista de referència a Collbató

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Notícies