Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Aeri de Montserrat sanitaris

L’Aeri convida el personal sanitari a pujar a Montserrat

Per 7 de juliol de 2020 a les 12:00 0 900 Visites

Com a mostra d’agraïment després de treballar en primera línia durant la pandèmia

A partir del dimarts 7 de juliol, tot el personal sanitari que ha estat en primera línia per lluitar contra la covid-19 podrà pujar a Montserrat de forma gratuïta amb l’Aeri. Amb aquesta acció, l’empesa vol agrair el treball de metges, infermers, personal de suport, d’administració i de neteja dels centres sanitaris.

Tots ells s’hauran d’acreditar amb el carnet de col·legiat o el de treballador del centre i gaudiran de fins a 3 invitacions per pujar i baixar. Les reserves s’han de fer prèviament a través de la pàgina web www.aeridemontserrat.com.

Héctor Garcia, director de l’Aeri, ha explicat que convidar-los a fer pujada a Montserrat amb aquest mitjà de transport “és el mínim agraïment que podíem fer-los”. Totes les instal·lacions s’han adaptat a les mesures de prevenció i de seguretat indicades per les autoritats.

El 17 de maig, enmig del confinament, l’Aeri de Montserrat va complir 90 anys de vida i té previst celebrar l’efemèride amb actes i una exposició que es podrà veure a l’estació interior.

Fotografia: El personal sanitari podrà pujar a Montserrat amb l’Aeri de forma gratuïta [Aeri de Montserrat]

Print Friendly, PDF & Email