Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Premis Activitat Fisica i Esport Martorell (5)

Laia Martret i Agustí Riera, millors esportistes de Martorell el curs 2021-2022

Per 4 d'abril de 2023 a les 7:00 0 432 Visites

Han estat guardonats en la Nit de l’Activitat Física i de l’Esport

Laia Martret i Agustí Riera han estat reconeguts com els millors esportistes de l’any de Martorell en els Premis de l’Activitat Física i l’Esport que s’han celebrat el divendres 31 de març a la Nau 1 de Ca n’Oliveres. Durant la gala, organitzada per l’Ajuntament, s’han premiat els èxits i homenatges de les activitats, els equips, els esportistes i els clubs del municipi que han destacat en el curs 2021-2022.

L’actual jugadora del filial del FC Barcelona, Laia Martret, ha estat distingida després de proclamar-se campiona del món sub17 en futbol. Ella mateixa ha dit que està “molt emocionada, ja que aquest premi és fruit de l’esforç i el sacrifici de molts anys. Tinc records molt macos del CF Martorell, el club on vaig començar”.

Per la seva banda, Agustí Riera continua penjant-se medalles en els campionats estatals de natació. “No m’ho esperava, a la meva edat haver de competir amb gent jove ha estat un honor per a mi”, ha comentat després de rebre el guardó.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha parlat de la importància que té l’esport a Martorell: “Entenem l’esport en el seu concepte ampli, com un element d’integració social i al servei de l’educació, la cohesió, la convivència i la salut”.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, ha comentat que “aquí guanyem tots, cadascun de vosaltres sou mereixedors dels premis, per estar orgullosos de defensar Martorell allà on aneu”.

Durant la gala s’han repartit altres premis:

– Premi a l’Èxit Esportiu: Sala 5 Martorell i Mireia Bejarano

– Premi a la Millor Organització d’esdeveniments esportius: Trofeu Massana (CN Martorell) i Memorial David Ruiz Guijarro (Club Judo Martorell)

– Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius per a la Cohesió Social i per la Igualtat d’Oportunitats: Arc de Sant Martí, Club Petanca Martorell i curses infantil i inclusiva de l’Associació de Veïns Torrent i rodalies

– Premi Valors de l’Esport: Motor Club Micorella i Aurelia Justo Garcia

– Premis Dirigents de l’Esport: Marta Estébanez (Club Hoquei Patins Martorell) i Enric Novales (Club Futbol Martorell)

– Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables: activitats dirigides 3×15 Fit CIES i participants del cicle de passejades de la gent gran

– Premi Reconeixement al Centre Educatiu: escoles Els Convents, José Echegaray, Juan Ramón Jiménez, La Mercè, Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Vicente Aleixandre, el CEE El Pontarró i les jornades esportives del centre de l’Institut Pompeu Fabra

 

Pel que fa al capítol d’aniversaris, el Club Yahooo! de submarinisme i el Rugby Club Martorell han estat reconeguts pels seus 25 anys. L’equip masculí de waterpolo del CN Martorell també ha rebut un homenatge, mentre que el seu capità, Valentí Sabaté, ha estat reconegut com el primer martorellenc a participar en uns Jocs Olímpics (Londres 1948).

Fotografies: Gala dels Premis de l’Activitat Física i l’Esport de Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell