Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia servei informacio capacitats diverses Abrera

L’Ajuntament d’Abrera amplia els serveis d’atenció a la ciutadania amb capacitats diverses

Per 13 de febrer de 2024 a les 18:00 0 256 Visites

Ha iniciat un Servei d’Orientació i Suport a aquestes persones i les seves famílies, en col·laboració amb la Fundació Summae

L’Ajuntament d’Abrera ha iniciat un servei municipal d’informació i orientació per a persones amb capacitats diverses, en col·laboració amb la Fundació Summae. En una atenció personalitzada es recolliran les inquietuds, interessos i necessitats d’aquestes persones per a poder orientar i acompanyar en l’establiment d’un itinerari vital en els camps lúdic, social i laboral.

La regidora d’Acció Social i Drets de la Ciutadania, Giulia Mirto, ha explicat que és un servei “especialitzat d’atenció i acompanyament en els àmbits del lleure, l’esport, l’assistència, el laboral o la cultura, entre d’altres; tant de forma individual com grupal. Qui ho necessiti podrà treballar tots aquells àmbits de la vida amb què ens trobem les persones al llarg de tot el nostre cicle de vida”.

També és un servei “adreçat a les famílies, per tal de treballar conjuntament la millora de la qualitat de vida de les persones amb capacitats diverses”.

Per a més informació sobre el servei, les persones interessades es poden adreçar al Servei d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament d’Abrera o enviar un mail a capacitatsdiverses@abrera.cat.

Fotografia: L’Ajuntament d’Abrera inicia un servei municipal d’informació i orientació per a persones amb capacitats diverses [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Societat