Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Medalles Merit Empresarial Sant Andreu

L’Ajuntament de Sant Andreu lliura les Medalles al Mèrit Empresarial

Per 5 de juny de 2024 a les 7:00 0 135 Visites

CalmesaEurointer, l’empresari Lluís Giralt i La Esquinita del Mojito han estat els guardonats

L’Ajuntament de Sant Andreu ha guardonat CalmesaEurointer, l’empresari Lluís Giralt i La Esquinita del Mojito amb les Medalles al Mèrit Empresarial 2024. Els premis volen reconèixer la feina i la professionalitat d’empreses i comerços que han apostat pel municipi com a eix del seu desenvolupament.

Calmesa és una empresa familiar especialitzada en la fabricació d’estructures metàl·liques de grans dimensions; Eurointer és un establiment que es dedica a la venda de tot tipus de recanvis per a l’automoció; Lluís Giralt és un empresari i ciutadà local que ha apostat pel municipi des de l’any 1968; La Esquinita del Mojito s’ha convertit en una referència de la restauració local.

La novetat de l’edició d’enguany ha estat el lliurament del Premi a la trajectòria a la Fundació OBA. També s’ha fet un reconeixement a l’arrelament a comerços i empreses de Sant Andreu que han ajudat al desenvolupament a l’economia local.

L’acte s’ha celebrat el 28 de maig al Teatre Núria Espert en el marc de la Fira de la Primavera. Ha comptat amb la presència de l’alcalde Marc Giribet i de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat en funcions, Laura Vilagrà, a més d’empresaris i regidors del consistori.

Fotografia: Guanyadors de les Medalles al Mèrit Empresarial de Sant Andreu [Ràdio Sant Andreu]

Print Friendly, PDF & Email