Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia presentacio Marca Masquefa (2)

L’Ajuntament presenta el projecte ‘Marca Masquefa’

Per 5 d'abril de 2022 a les 17:00 0 538 Visites

La ciutadania pot donar la seva opinió a través d’una enquesta telemàtica

L’Ajuntament de Masquefa ha presentat el projecte ‘Marca Masquefa identitat | reputació | atracció’ en un acte obert al Centre Tecnològic Comunitari el dimarts 22 de març. La iniciativa té l’objectiu de construir i mantenir una reputació distintiva, positiva i competitiva pel municipi, a més d’enaltir l’orgull de residència i el sentiment de pertinença.

En el desenvolupament del projecte, la participació ciutadana és molt important. Per aquest motiu, després d’una primera etapa de diagnosi, durant el primer trimestre del 2022 s’ha obert una segona fase amb tres línies d’actuació: 7 grups de treball per trenar un valor de marca; 11 entrevistes en profunditat a persones que puguin aportar dades valuoses; i una enquesta pública. Aquesta última servirà per identificar opinions de la població, és oberta a tothom i ja es pot respondre a través d’aquest enllaç.

Fins a finals del 2022 es durà a terme una tercera fase del projecte que serà el buidatge del treball de camp.

L’alcalde Xavier Boquete ha explicat que volen que “aquesta marca, a part de generar un atractiu de portes en fora, sigui la que doni valor a les persones que viuen a Masquefa. Volem generar un sentiment d’orgull de pertànyer a Masquefa”.

El regidor de Promoció del Territori, Daniel Gutiérrez, ha comentat que el resultat final “hauria de definir una estratègia que treballi la projecció i la reputació territorial a nivell intern, cercant l’orgull i el sentiment de pertinença; i extern, permetent atraure capital humà i econòmic i generar noves oportunitats i innovació a Masquefa”.

Fotografia: Presentació del projecte ‘Marca Masquefa’ [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Societat