Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia Ajuntament Abrera i Hospital Sagrat Cor 1

L’alcalde d’Abrera visita l’Hospital Sagrat Cor de Martorell

Per 7 de març de 2024 a les 17:00 0 261 Visites

Per establir sinergies i millorar la col·laboració entre l’Ajuntament i el centre hospitalari

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, ha visitat l’Hospital Sagrat Cor de Martorell, acompanyat per la regidora d’Acció Social i Drets de la Ciutadania, Giulia Mirto, el regidor de Salut Pública, José Antonio Zafra, i la coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament, Sílvia Ros. Per part del centre hospitalari han estat presents el Director Gerent, Jesús Ezquerra, i el Director Mèdic, J.C Franquelo.

L’objectiu de la visita ha estat establir sinergies i millorar la coordinació entre l’Ajuntament i l’Hospital, que es dedica a l’atenció a la salut mental i sociosanitària.

Dos dels temes que més interessen al consistori són les altes en el centre i la coordinació per poder activar el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) una vegada els pacients estan als seus domicilis.

Naharro ha dit que des de l’Ajuntament “establirem nous canals de comunicació per estar a dia respecte a les necessitats que tenen els nostres centres assistencials perquè fem i exercim la pressió necessària i que als nostres veïns no els hi falti de res i estiguin ben atesos”.

Per la seva banda, Mirto ha valorat la visita com “molt profitosa. Hem pogut conèixer de primera mà els nous serveis especialitzats que està oferint un dels nostres hospitals sociosanitaris de referència, que és el Sagrat Cor. També hem pogut continuar comentant quines són les millores en la coordinació entre administracions que podem seguir experimentant”.

Mirto també ha destacat que des de l’Ajuntament “hem apostat de forma molt decidida per l’ampliació del servei de SAD, fet que ens permetrà continuar millorant l’atenció a les persones des del servei d’Acció Social”.

Fotografies: Representants de l’Ajuntament d’Abrera visiten l’Hospital Sagrat Cor [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Martorell, Societat