Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bústia Enric Llorca candidat alcaldia Sant Andreu de la Barca

L’alcalde Enric Llorca torna a ser el candidat del PSC

Per 4 de febrer de 2019 a les 20:30 0 836 Visites

És la setena vegada que es presenta a les eleccions municipals i ocupa l’alcaldia de Sant Andreu des de l’any 1995

L’Assemblea local del PSC ha tornat a escollir Enric Llorca com a candidat a l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca.  L’elecció del candidat a la reelecció s’ha fet per unanimitat aquest divendres. L’actual alcalde, que es presenta a la reelecció i és candidat i alcalde des de les eleccions de l’any 1995, ha agraït “la confiança que el partit torna a dipositar en mi” i ha assegurat que “tinc il·lusió, empenta i idees per continuar transformant aquesta ciutat”.

Durant el seu discurs davant dels membres de l’assemblea socialista, Llorca ha defensat la feina feta pels socialistes per transformar Sant Andreu de la Barca “fins a fer de la nostra una ciutat referent al Baix Llobregat“.

“Una ciutat amb qualitat de vida, amb zones verdes a menys de 500 metres de cada edifici, amb una àmplia xarxa d’escoles bressol i que garanteix l’atenció a les persones més necessitades, com la gent gran o més afectades per la crisi econòmica així és el Sant Andreu del present i volem que les idees progressistes i d’esquerra continuïn marcant el nostre futur” ha dit Llorca.

Llorca ha assegurat que la defensa dels desafavorits i la transformació de la ciutat seguiran sent les seves prioritats i que “volem continuar transformant Sant Andreu de la Barca perquè el canvi més profund que ha fet aquesta ciutat ho ha fet de la mà dels socialistes, que representem el canvi, el progrés i el futur”.

Enric Llorca, de 64 anys, és llicenciat en Medicina l’any 1980 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de 1993 i fins a l’any 1995 va ser el precursor i coordinador de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Sant Andreu. Des de 1992 i fins avui exerceix com metge de família a l’ABS de Sant Andreu. Va ser diputat a la Diputació de Barcelona (2011-2015) i actualment és conseller de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: