Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
la bustia consell comarcal19-23

L’alcaldessa de Vallirana, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Per 20 de juliol de 2019 a les 7:00 0 1086 Visites

L’alcalde d’Esparreguera és vicepresident primer i el de Martorell vicepresident tercer

Eva M. Martínez Morales (PSC), alcaldessa de Vallirana, ha estat elegida presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat amb el suport dels consellers i conselleres dels grups comarcals del PSC, ECG i JxCAT.

L’elecció ha tingut lloc en el ple de constitució celebrat aquest divendres en la seu del Consell Comarcal, en el que han pres possessió els nous càrrecs electes de la novena legislatura, 2019-2023.

En el seu discurs, la nova presidenta ha agraït la confiança dels seus companys i companyes de partit, així com la dels i les representants dels grups comarcals signants del nou pacte de govern. Ha destacat que el pacte signat dona continuïtat a una molt bona feina endegada a l’anterior legislatura i consolida el lideratge en temes estratègics com la diversificació de l’economia, les infraestructures de la comarca, la lluita contra el canvi climàtic, la revolució tecnològica, l’habitatge i també consolidar actuacions que són referents en àmbits com som els serveis socials, l’ocupació, l’educació, la infància o l’atenció a la diversitat.

Ha situat la comarca del Baix Llobregat com un dels motors importants de progrés, per la seva contribució històrica al global de l’economia catalana, incidint en que des del Consell Comarcal continuarem reclamant el protagonisme que la comarca mereix dins del conjunt de Catalunya alhora que l’increment dels recursos destinats a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i ciutadanes del Baix Llobregat.

El cartipàs amb el representants de la zona nord de la comarca s’ha configurat de la següent manera:

Eduard Rivas (PSC)- Vicepresident Primer

Xavier Fonollosa (JxC) – Vicepresident Tercer – Relacions Institucionals

Victòria Castellanos (PSC) – Dones, Gent Gran, LGTBI

Jesús Naharro (PSC) – Política Territorial

Jordi Martínez (ECG) – Habitatge

Enric Carbonell (PSC)

Fernando Vicente (PSC)

Carme Rallo (ERC)

Miquel Solà (ERC)

Josep Ma González (Cs)

Composició del Ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Print Friendly, PDF & Email