Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
Olesa - La Bustia - Av Francesc Macia

L’avinguda Francesc Macià d’Olesa recupera el doble sentit de circulació

Per 23 de desembre de 2019 a les 9:00 0 735 Visites

Dimarts 24 entraran en servei les parades de la línia Olesa-Barcelona que ofereix Monbús

Aquest dilluns l’avinguda Francesc Macià d’Olesa ha recuperat la normalitat en els dos sentits de la circulació entre els carrers de Mallorca i de Jacint Verdaguer. Ho ha fet un cop estan pràcticament enllestit els treballs de remodelació de la principal artèria viària del municipi.

La mobilitat presenta canvis. S’ha eliminat el gir a l’esquerra per guanyar amplada a les voreres i fluïdesa del trànsit roda. En sentit Closos, no es podrà girar pel Passeig del Progrés; i en sentit contrari, no es podrà girar per pujar pel carrer de Jacint Verdaguer.

L’espai central de l’avinguda passa a ser una zona pacificada amb uns espais i amples de voreres més aptes per als vianants, tenint en compte que, en ser un eix comercial, és on transita més persones a peu. A més, un tram del carrer d’Alfons Sala ha canviat de sentit per facilitar l’accés a l’aparcament subterrani de Plaça de Catalunya.

A partir de dimarts 24 de desembre la línia de bus Olesa-Barcelona que ofereix Montbus recuperarà les parades a l’avinguda, a tocar del carrer d’Alfons Sala per a les anades, i just abans d’arribar a la plaça de l’Oli a les tornades. TGO manté la parada al carrer d’Anselm Clavé.

Fotografia: Els treballs de millora de l’Avinguda Francesc Macià, gairebé enllestits [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat