Organitza una sessió enogastronòmica, el primer acte des de l’inici de la pandèmia aquest dissabte 3 de juliol, amb aforament limitat i inscripció prèvia
Els sommeliers Toni Albiol i Montse Pascual han preparat una sessió enogastronòmica a l’Enoteca Divins. Es tracta del primer acte organitzat a la sala de tast des de l’inici de la pandèmia, i és per això que els també responsables de l’establiment volen que sigui una celebració.
A la sessió formativa i de degustació “Cheese & wines”, es maridaran “alguns dels formatges més prestigiosos del país i del món amb excel·lents vins”, expliquen des de Divins. L’objectiu és descobrir que “les harmonies entre vins i formatges són un autèntic plaer”.
Cal inscripció prèvia, les places són limitades i es mantenen els protocols anti covid, per la qual cosa s’ha d’entrar amb mascareta i la utilització de la mateixa seguirà el mateix criteri que un restaurant.
Encara es pot assistir a la sessió d’aquest dissabte 3 de juliol de 18.30 a 20.30 hores. El preu és de 35 euros i les reserves s’han de fer a www.descorchaybebe.com, el telèfon 937 742 387 o info@edivins.com.
Toni Albiol és un dels millors sommeliers de Catalunya.
L’últim acte a la sala de cates de l’Enoteca Divins va ser el desembre de 2019.
Divins ha organitzat ‘cates confinades’ els primers mesos de la pandèmia.
Fotografia: Una de les activitats organitzades a la sala de cates de l’Enoteca Divins abans de la pandèmia [Enoteca Divins]