Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Junts per Martorell Xavier Fonollosa (9)

L’equip de Xavier Fonollosa presenta el seu programa amb cinc actes durant el cap de setmana

Per 23 de maig de 2023 a les 18:00 0 593 Visites

L’actual alcalde i candidat ha dit que defensa els interessos martorellencs “per sobre dels colors polítics”

Amb el lema Més Martorell, la candidatura de Xavier Fonollosa ha celebrat cinc actes electorals aquest cap de setmana. En aquests, han explicat les principals propostes del seu programa, que compta amb 250 punts.

L’actual alcalde i cap de llista ha garantit la defensa dels interessos martorellencs “per sobre dels colors polítics” i ha demanat la confiança per “anar més enllà” i consolidar Martorell com el poble “de referència” de la comarca.

Un dels actes ha estat una trobada de Fonollosa i membres del seu equip amb una vuitantena de membres del teixit econòmic local. El candidat ha exposat el seu projecte per al foment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació. També ha destacat el suport donat als agents econòmics en anys anteriors i ha garantit el mateix suport de cara al futur.

Junts per Martorell també ha celebrat quatre actes al carrer al Centre Cultural, a la plaça Mare Caterina, a la plaça Pere Teixiné i a la plaça Pompeu Fabra. En aquests, Fonollosa ha dit que “la credibilitat en política ho és tot. Nosaltres presentem aquesta credibilitat, tenim experiència i podem mostrar un full de serveis impecable, des d’un punt de vista urbà, social, cultural, esportiu i associatiu”.

Fonollosa també ha explicat alguns dels projectes previstos si torna a sortir escollit alcalde. Ha destacat les reurbanitzacions dels barris de Torrent de Llops i de Can Cases; la continuació de la ja iniciada a Camí Fondo; la conversió del Mercat Municipal a l’Espai de Les Bòbiles; i la intenció de remodelar el Pavelló de Buenos Aires perquè passi a ser un PAV-6.

Per la seva banda, Sole Rosende, número 2 de la llista, ha destacat el programa Martorell Educa 360: “es tracta d’un projecte gratuït, universal i inclusiu que té l’objectiu que cap nen ni nena de Martorell es quedi sense activitat extraescolars”.

En l’àmbit de Benestar Social, Àngels Sòria, número 12 de la llista, ha dit que presenten “un conjunt de propostes per donar resposta a les demandes socials i per millorar el benestar de les persones. Propostes d’atenció a la infància, a la joventut, domiciliària, als nouvinguts i a la dependència”.

L’acte final de campanya serà el divendres 26 a les 21h a la plaça del Pavelló Esportiu. Intervindran el candidat Xavier Fonollosa; Sole Rosende (2); Maria Fonollosa (26); Marina Martínez (24); Eloy Estopiñà (23); i l’exalcalde i número 31 a la llista, Salvador Esteve.

Fotografies: Actes de campanya de Junts per Martorell i Xavier Fonollosa [Junts per Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Martorell, Política