Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia portada juny 2023

Les 10 alcaldies dels nous ajuntaments, a la portada de La Bústia

Per 22 de juny de 2023 a les 7:00 0 664 Visites

Destaquem la constitució dels nous consistoris i la investidura dels alcaldes i l’alcaldessa, a més dels resultats de les eleccions municipals i les primeres festes majors d’estiu i el Festival PAS, entre altres molts continguts

Els mesos de maig i juny han estat marcats per les eleccions municipals. En aquesta edició de La Bústia en publiquem els resultats, expliquem la constitució dels ajuntaments i repassem els nous alcaldes i la nova alcaldessa dels 10 municipis de difusió.

I mentre es formen els nous governs i es posen en marxa, arriben les festes majors d’estiu -Olesa, Abrera i Esparreguera-, el festival PAS de Martorell i… les eleccions Generals el 23 de juliol. Ens quedem amb les celebracions de l’estiu, per això Ricardo Peregrina les plasma, com les revetlles, en la seva vinyeta.

D’altra banda, Jana Fernández ha guanyat la Champions i l’Eva Fernández la dibuixa.

Les notícies més destacades de política, economia, successos, societat, esports i cultura es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Imatge: Portada de l’edició de juny-juliol de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: