Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Premis CIAC DOGA i ROR Ab

Les empreses DOGA i ROR són guardonades en els Premis CIAC

Per 11 d'agost de 2022 a les 7:00 0 780 Visites

Han rebut els guardons a l’acte de clausura de la cinquena edició del ‘Míting d’Auto’

Les empreses abrerenques d’automoció DOGA i ROR han estat guardonades en la gala de lliurament dels premis del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC). Totes dues es dediquen a la fabricació i distribució de components per a l’automoció.

Concretament, DOGA ha guanyat el Premi CIAC Al Millor pla d’internacionalització, mentre que ROR ha estat premiada en la categoria Millor productivitat industrial.

Toni Garcia, president de DOGA, ha explicat que “obtindre un reconeixement sempre és agradable. És el resultat segurament d’una feina ben feta, però, tanmateix, no treballem per aconseguir guardons sinó per fer evolucionar l’empresa i convertir el país en un lloc millor”.

Per la seva banda, Ricard del Alcázar, adjunt de direcció i director de projectes i estratègia de ROR, ha comentat que per a ells “és molt important perquè és el primer premi que guanyem com a companyia i representa tot l’esforç i treball realitzat pels treballadors i treballadores que estan fent que la companyia evolucioni i creixi”.

Les dues empreses van rebre els guardons a l’acte de clausura de la cinquena edició del ‘Míting d’Auto’, on va ser-hi present l’alcalde Jesús Naharro. “Estic molt content que a Abrera tinguem dues empreses premiades al Clúster de l’Automoció, un sector clau i cabdal al nostre país”, va comentar.

Fotografia de portada: Ricard del Alcázar, Jesús Naharro i Toni Garcia [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Economia