Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
la bustia cap ses

Les obres de construcció del nou CAP de Sant Esteve començaran dilluns vinent

Per 21 d'agost de 2019 a les 7:00 0 1604 Visites

Divendres s’aprovarà la llicència d’obres en la primera junta de govern d’aquest mandat 

Amb un mes de retard segons el calendari inicial previst, el proper dilluns 26 d’agost és previst que comencin les obres de construcció del nou Centre d’Assistència Primària (CAP) de Sant Esteve Sesrovires. Segons fonts municipals, aquest divendres 23 d’agost, la junta de govern donarà llum verda aprovant la llicència d’obres per a la construcció de l’equipament. Tres dies més tard, el departament de Salut és previst que signi l’acta de replanteig que marca el tret de sortida de les obres. 

El centre es distribuirà en tres plantes descendents. L’accés a l’edifici es farà per la planta baixa, des del carrer Josep Tarradellas, on s’ubicarà l’atenció continuada, l’àrea d’educació sanitària, pediatria i una àrea polivalent. La planta semisoterrada acollirà l’àrea de medicina general, àrea de personal, administració i zona d’emmagatzematge. La planta soterrada es destinarà a instal·lacions. També disposarà de dos patis interiors que li donaran lluminositat i ventilació.  

L’equipament sanitari s’aixecarà en el terreny ubicat al carrer de Josep Tarradellas, cedit per l’Ajuntament el 2008, que ocuparà una superfície de 1.412 m2. Segons els terminis fixats per la Generalitat, l’obra s’executarà en un any i mig o sigui que estaria acabada a finals de l’any vinent o principi del 2021. El cost del projecte és d’uns 2,6 milions d’euros.

Fotografia: El nou CAP de Sant Esteve s’ubicarà al carrer de Josep Tarradellas. Aj.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: