Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia portada 168 febrer mar 2023

Les obres de la B-40, la situació de l’Hospital i l’atenció primària i les dones protagonistes, a la portada de La Bústia

Per 27 de febrer de 2023 a les 7:00 0 866 Visites

Entrevistem a Fàtima Tovar i Sílvia de Paco, dues dones que interpreten la Verge Maria a La Passió d’Esparreguera i Olesa

La recta final de les obres a la B-40 entre Abrera i Viladecavalls -amb vinyeta inclosa del col·laborador Ricardo Peregrina– i les mobilitzacions per reclamar millores en els serveis de Salut, tant a l’Hospital de Martorell com a l’atenció primària de la zona, són dos temes que destaquem en les primeres pàgines de La Bústia en paper d’aquest mes.

En aquesta edició també ressaltem dones protagonistes a la portada, coincidint que aviat és el Dia de la Dona. Per una banda, hem entrevistat la Fàtima Tovar i la Sílvia de Paco, que interpreten la Verge Maria a La Passió d’Esparreguera i Olesa aquesta temporada. Per l’altra, destaquem les que han obtingut premis en l’àmbit científic, cultural i esportiu: l’olesana Júlia Vergara, l’esparreguerina Ainara Amador i les sesrovirenques Rosalía Vila i Tania Álvarez.

Aquesta última s’ha convertit en la primera dona espanyola en boxejar al Madison Square Garden de Nova York. Per aquest motiu, és la protagonista del mes. Eva Fernández també li ha dedicat el dibuix de l’edició.

Les notícies més destacades de sanitat, economia, societat, cultura, política, successos i esports es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Imatge: Portada de l’edició de febrer-març de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: