Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia venedor peix sense autoritzacio Policia Local Martorell

Les policies de Martorell i Olesa fan dues intervencions per fets sorprenents

Per 15 de setembre de 2019 a les 9:00 0 1225 Visites

Per una venda il·legal de peix i per un robatori de més de 1.200 euros en la recaptació d’una parada de fira

A Martorell, la Policia Local va denunciar un home mentre estava venent peix de forma il·legal i sense garanties sanitàries a la plaça Maria Canela.

En la intervenció, els agents van decomissar 100 quilograms de besuc en condicions antihigièniques. El peix estava en neveres portàtils, cabassos i bosses de plàstic dins d’un vehicle privat. També van trobar una bàscula i 300 euros en efectiu.

L’home, veí de Vilanova i la Geltrú, va ser denunciat per no acreditar la documentació oficial de manipulador d’aliments i l’autorització de venda ambulant. Els agents es van personar després de rebre l’alerta d’un veí, el 2 de setembre. El peix va ser incinerat en una planta de tractament de residus.

Pel que fa a Olesa, la Policia Local va detenir un home per robar més de 1.200 euros i objectes d’una parada de la Fira dels Miquelets. Els diners eren de la recaptació de diverses fires que la paradista tenia dins d’una bossa de mà.

Els fets van passar diumenge passat quan els agents, després de rebre l’avís, van enxampar l’home la mateixa tarda prop del CAP. Van recuperar l’efectiu en metàl·lic i els objectes, a part de diversa documentació, que van ser retornats a la seva propietària.

Amb les primeres diligències, el detingut per un delicte de furt va ser lliurat als Mossos d’Esquadra per passar a disposició judicial.

Fotografies: La Policia Local de Martorell va confiscar el peix i va denunciar l’home que el venia sense autorització [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: