Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia restes dona Olesa (4)

Les restes de la dona trobada en una finca d’Olesa estaven amagades en el subsòl

Per 22 de març de 2022 a les 16:45 0 977 Visites

El germà de la víctima va ser detingut i el jutge ha decretat presó provisional sense fiança

La Guàrdia Civil ha fet públics els detalls de la investigació de la troballa de les restes d’una dona en una finca d’Olesa i la conseqüent detenció del seu germà. La víctima havia desaparegut feia 10 anys al municipi, però la investigació no va començar fins fa uns mesos, ja que els seus familiars havien perdut el contacte amb la dona i desconeixien per complet què era de la seva vida.

Quan la policia va obtenir informació sobre la possible desaparició forçosa de J.S. de 53 anys, va començar a indagar i, arran de la investigació, un dels familiars va formalitzar davant de la Guàrdia Civil la denúncia per desaparició.

Els agents no van trobar cap senyal d’activitat de la dona des del 2012, però van trobar que sí hi havia un familiar que havia mantingut una relació estreta i de manera ininterrompuda amb la dona, el seu germà. Els dos van arribar a conviure en la finca d’Olesa, però ell no va denunciar la desaparició.

Després de descartar altres hipòtesis, els investigadors es van centrar en la mort violenta en mans del germà. Per aquest motiu el 3 de març van començar a registrar la finca.  Dos guies i els seus gossos del servei caní van marcar una zona coberta de runes a l’interior d’un cobert annex a l’habitatge.

Després de desenrunar-la van observar-hi una cavitat, que va descobrir un subsòl inferior profund i negat d’aigua. A l’interior van descobrir les primeres restes d’ossos humans i les proves d’ADN van confirmar que corresponien a la dona desapareguda.

El germà de la víctima, de 61 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi amb agreujant de parentiu. Després de passar a disposició judicial el 6 de març el jutge va ordenar presó provisional sense fiança.

 

Fotografies i vídeo: Registre a la finca d’Olesa on van trobar les restes d’una dona [Guàrdia Civil / ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: