Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia tres bessones Sant Esteve

Les tres bessones i La Bústia us enviem un missatge d’esperança i agraïment

Per 1 d'abril de 2020 a les 9:00 0 2680 Visites

Comencem el mes d’abril amb optimisme i de reconeixement als sanitaris, treballadors de serveis essencials, voluntaris i tots els que ens quedem a casa

El principal agraïment de La Bústia, i en nom dels col·laboradors, lectors i anunciants que fan possible la publicació és per als professionals sanitaris, dels serveis essencials, cuidadors i voluntaris pel seu esforç i entrega.

També als particulars i empreses que fan donacions o treballen en la confecció de material de protecció o equipament mèdic, i a totes les persones que posem el granet de sorra en benefici de tothom per combatre la pandèmia del coronavirus.

Des de la proximitat, als lectors, anunciants, al teixit social, esportiu i econòmic, Ajuntaments i institucions, mitjans de comunicació, i a tots els que ens quedem a casa, treballem o tenim tracte amb el públic. Gràcies per estar en aquests moments tan difícils.

Tres germanes bessones de 13 anys, la Clàudia, la Martina i la Paula, ens dibuixen aquest Arc de Sant Martí i ens envien aquest escrit des del confinament per dir-nos com ho porten i que tot anirà bé.

Les tres noies van néixer a Martorell, a l’abril, el mateix any que aquesta publicació, el 2007. A més, han sortit cada any a la secció de ‘Felicitats’ i s’han convertit en les primeres “tres bessones de La Bústia”. Des de fa un temps viuen a Sant Esteve.

Com tots els infants, adolescents i adults, vivim el confinament d’aquests dies amb incertesa i preocupació, però també amb il·lusió i esperança. Amb aquest dibuix i el missatge s’han volgut adreçar a tothom amb agraïment i esperança.

“Fa dies que som a casa. Sort en tenim, diuen els pares, perquè hi ha gent que ha d’anar a treballar. Tenim ganes d’anar a l’institut, d’entrenar a vòlei, de fer excursions amb els trapelles de l’esplai i de quedar amb les amigues els divendres.

Sabem que el confinament s’acabarà, mentrestant mirem pelis en família, preparem esmorzars especials, fem videotrucades amb els amics, juguem amb el nostre gos i moltes altres coses per les que abans no teníem gairebé temps.

Ens fa il·lusió la primavera, faci sol o no, que per sopar hi hagi pizza, que posin a la Rosalía a la ràdio i poder escriure aquest text per “La Bústia”. La nostra família dona les gràcies a tots els que aquests dies han de treballar i voluntaris, en especial als sanitaris i serveis essencials”.

La Bústia us anima a qui vulgueu enviar-nos escrits, dibuixos i vídeos, a fer-ho a través de les xarxes socials, d’aquest enllaç o contacte:

Contactar amb La Bústia.

Tel i WhatsApp: 675 475 038.

Print Friendly, PDF & Email