Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia taekwondo Sesrovires

L’Escola Taekwondo Sesrovires continua triomfant

Per 15 de maig de 2021 a les 12:00 0 1030 Visites

Aquest cap de setmana es disputen competicions a Alcora i Tarragona

L’Escola Taekwondo Sesrovires ha tornat a la competició presencial amb molt bon nivell i situant-se entre els millors clubs de Catalunya. En el Campionat de Catalunya s’ha proclamat recentment subcampiona en la classificació general per equips. També continua sumant medalles en les competicions online de Perú, Bèlgica i Argentina.

Enguany el campionat s’ha celebrat en dues fases, al març van fer-ho les categories infantils i al maig els adults. Els resultats de l’Escola Taekwondo són els següents: en categoria cadet, Guillem Bonilla s’ha endut un or i Paula Sánchez una plata. En parella cadet, Guillem i Paula han aconseguit una plata.

En categoria junior, Albert Bonilla s’ha penjat un or, Noha Pentier ha quedat cinquena classificada, Isaac del Rosario ha estat setè i Ariadna Bargalló vuitena. A més, Albert i Noah han estat or en parella junior i Isaac i Ariadna han quedat cinquens.

En parella 2, Alberto Bonilla i Laura Uroz han sumat un bronze. En màster 1 individual, Laura Uroz s’ha penjat una plata i Alberto Bonilla un bronze. Finalment, en màster 2 individual, Francisco ha quedat en cinquena posició i Manolo en sisena.

Aquest dissabte 15 de maig estaran a Alcora, València, on participen en el 21è Open Internacional de la Ceràmica i el dia 16 a Tarragona per competir en el Campionat Catalunya Junior.

Fotografia: Equips infantils i adults de judo [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: