Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia tanques Hospital Martorell

L’Hospital de Martorell allargarà la barana de la rampa d’accés després de caure una dona

Per 23 de novembre de 2023 a les 7:00 0 916 Visites

Va ensopegar amb un graó i posen dues tanques provisionals a l’espera de fer l’obra “per evitar que torni a passar”


Una dona gran va caure a terra davant de l’Hospital de Martorell després d’entrebancar-se entre el principi de la rampa d’accés alternatiu a les escales i la barana, per un desnivell de ciment en forma d’un petit graó.

Des del centre sanitari informen que la dona va rebre l’atenció immediata, com també ho explica un testimoni que es va posar en contacte amb La Bústia i ho va fer públic a través de les xarxes socials.

Des de la direcció de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell informen a La Bústia que la dona va marxar en bon estat del servei d’urgències. Respecte al graó de ciment que hauria causat l’accident, han posat dues tanques provisionals i “s’allargarà la barana fins al final per evitar que torni a passar”.

Detallen que “no hi havia barana perquè el graó acaba fent pendent per facilitar la baixada de cadires de rodes i mai havia passat res. Ara però, s’allargarà la barana i sols es podrà baixar recte”.

Preguntat quan es farà, des de la direcció informen que “està demanada i pendent d’instal·lar“. La dona va caure el 8 de novembre cap a les 13.30h i les tanques es van posar de seguida.

A més, també van posar una tanca més com a mesura preventiva en l’altra banda davant de l’Hospital que connecta amb una planta baixa on també hi ha “un petit graó malgrat que per allà no han de passar els usuaris”.

Fotografies: Les tanques provisionals de davant de l’Hospital de Martorell [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat, Successos