Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
Comarca - La Bustia - Setmana lactancia materna

L’Hospital de Martorell promou la Setmana de la Lactància Materna

Per 17 d'octubre de 2019 a les 12:00 0 847 Visites

Del 20 al 26 d’octubre, es vol fomentar l’alletament matern i la donació de llet com a font de vida

Amb el lema Empoderem-nos, fem possible la lactància, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu promou la cinquena edició de la Setmana de la Lactància Materna que tindrà lloc del 20 al 26 d’octubre. L’acte d’inauguració tindrà lloc aquest diumenge 20 d’octubre a Sant Andreu de la Barca a càrrec del director-gerent de la FHSJDM, Manuel Álvarez i l’alcalde Enric Llorca.

Durant tota la setmana s’han programat tallers, xerrades i exposicions dirigides a fomentar l’alletament matern i la donació de llet com a font de vida. La directora infermera de la FHSJDM, Míriam Algarra assegura que “és bàsic sensibilitzar l’opinió pública sobre la importància d’oferir la lactància materna als nadons”.

La FHSJDM promou activitats a Martorell, Sant Andreu de la Barca, Olesa i Abrera. Destaquen un taller de música per a nadons a l’Escola de música Cal Nicolau de Martorell o la presentació del llibre Que fan les tetes quan dormen?, d’Elisa Capellades

La cloenda tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre a la biblioteca de Martorell. S’hi farà una taula rodona sobre la lactància materna i es lliuraran els premis per als guanyadors del Concurs de fotografía i dibuix de la Setmana de la Lactància Materna.

Fotografia: La FHSJDM posa de relleu l’alletament matern [SE]

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: