Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia portada 169 mar-abril 2023

L’Hospital, els habitatges assequibles i les eleccions, temes de portada de La Bústia

Per 24 de març de 2023 a les 7:00 0 511 Visites

A dos mesos dels comicis municipals del 28 de maig, fem un repàs dels caps de llista confirmats a les 10 poblacions

En la primera edició de La Bústia de primavera l’Hospital de Martorell torna a tenir protagonisme després que Salut hagi anunciat una important subvenció de 32 milions d’euros a la Fundació Sant Joan de Déu de Martorell. Un anunci que es fa a prop de les eleccions municipals i que ERC, partit del Govern a la Generalitat, va convocar la premsa per explicar els detalls.

Al reportatge fem un repàs dels caps de llista que s’han fet públics o confirmats per La Bústia que es presenten als comicis del 28 de maig. Unes setmanes molt intenses que coincideixen amb els anuncis de més habitatges assequibles a tres municipis i la visita d’obres als primers pisos de protecció oficials a la Sínia de Martorell.

El dibuix de l’Eva Fernández i la vinyeta del Peregrina estan relacionades amb la primavera i, en el segon cas, també amb les eleccions.

En aquesta edició, els protagonistes del mes són els voluntaris de la Creu Roja després de la inauguració de l’exposició ‘Crossing Lives-Històries de persones. Retrats d’Humanitat’ a Martorell.

Les notícies més destacades de política, sanitat, societat, successos, cultura, economia i esports es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Imatge: Portada de l’edició de març-abril de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: