Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
Gelida - La Bustia - Diada de Sant Pau

L’In-Olesa BarnaSants i la Diada de Sant Pau de Gelida, plats forts del cap de setmana

Per 24 de gener de 2020 a les 18:00 0 770 Visites

Versikalia d’Abrera es presenta amb el seu primer espectacle i els Tres Tombs d’Esparreguera seguirà la tradició després que Martorell donés el tret de sortida

El cap de setmana ve atapeït d’activitats als municipis i ciutats de La Bústia. Els plats forts seran L’In-Olesa BarnaSants i la Diada de Sant Pau, a Gelida, mentre que un dels actes assenyalats serà el pas dels Tres Tombs per Esparreguera.

A Martorell, el Centre d’Estudis Martorellencs presenta, aquest dissabte 25 de gener (9 hores) un nou itinerari geològic dins el cicle ‘Quan Martorell no hi era’ amb una visita a les mines de plom. La sessió anirà a càrrec del geòleg Josep Maria Tella.

Sant Andreu obre la nova temporada del Teatre Núria Espert. L’actriu Ana Fernández presentarà dissabte 25 (20 h) ‘El lunar de lady Chatterley’. L’endemà diumenge 26 (12 h) el pallasso Marcel Gros escenificarà l’espectacle ‘Planeta M.Art’.

Olesa acull dissabte 25 (19.30 h, Casa de Cultura), el Festival de la cançó BarnaSants dins el nou cicle In-Olesa amb l’actuació de Joanjo Bosk. També dissabte 25 (de 10 a 14 h) tindrà lloc una jornada de ping pong dins el circuit esportiu escolar. I dissabte 25 (14.30 h, El Casal) és prevista una Jornada Montalbano Homenatge Camilleri, amb un dinar sicilià i una sobretaula amb el traductor Pau Vidal i l’historiador Andreu Mayayo.

Esparreguera veurà dissabte 25 (22 h, La Passió) i diumenge 26 (19 h) l’obra de teatre ’60! La Festa d’aniversari del pare’, dirigida per Jaume Rovira. Diumenge 26 els Tres Tombs recorreran pels carrers d’Esparreguera a partir de les 12 hores. Els participants hauran agafat forces en l’esmorzar traginer (9h, Plaça de la Pagesia).

Abrera presenta aquest dissabte Versikalia i el seu primer espectacle, una proposta poètica que inclou música en directe i projecció d’il·lustracions. Amb José Luis García Herrera, rapsode i poeta, Luis Frontado, pianista, i Bárbara di Candia, il·lustradora. A les 20h a la biblioteca. D’altra banda, a causa de les pluges dels darrers dies, s’han ajornat la visita comentada i la recreació històrica al jaciment de les trinxeres del bosc de Sant Miquel i l’activitat “el matí per la convivència i la no violència”, un taller de circ en família, que estaven previstes per aquest matí. L’organització anunciarà les dates en què es realitzaran les activitats.

Sant Esteve acull dissabte 25 (20 h, El Casino) un espectacle de música i dansa amb la presència del ballarí sesrovirenc Julián Rico. Un quintet de ballarins interpretaran una selecció de tangos del compositor argentí Ástor Piazzolla.

A Collbató, l’Associació Objectivament dedicarà aquest divendres 24 (19 h, Casal de Cultura) analitzarà la figura de Dora Maar, qui durant molt temps va ser etiquetada com “la musa de Picasso”. També a Collbató, diumenge 26 (18.30 h, El Casinet) hi haurà la representació de l’obra teatral ‘Coses que dèiem avui’ dins la 5a Roda de Teatre del Baix Llobregat.

Gelida acull dissabte 25 (18.30 h, Saló d’Espectacles de la UCG) la presentació de la programació escènica del municipi durant el 2020. Diumenge 26 (11 h, al Castell) tindrà lloc la Diada de Sant Pau amb una missa cantada pel Cor Parroquial i un concert a càrrec de la Coral Intimitat. També diumenge 26 (12.30 h, plaça de l’Església) hi haurà una ruta modernista pels carrers del poble.

Fotografia: La Diada de Sant Pau se celebra al Castell de Gelida [Amics del Castell de Gelida]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: