Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia campanya caixers Policia Local Martorell

L’inici d’una campanya policial, un accident a Martorell i un acte vandàlic a Castellví, els últims successos

Per 8 de maig de 2023 a les 15:30 0 427 Visites

La Policia Local de Martorell intensifica les vigilàncies als caixers i entitats bancàries els dies de cobrament de les pensions

Un accident a l’AP-7 a Martorell en sentit Barcelona ha deixat un ferit lleu que ha estat traslladat amb ambulància a l’Hospital de Martorell. Ha estat aquest dilluns al matí, a les 9.34h, quan el vehicle ha col·lidit amb la mitjana. Els Bombers, que han fet l’extracció de la persona, han treballat amb 3 dotacions.

Segons ha informat Trànsit, durant unes dues hores només ha estat obert un carril i s’han registrat fins a tres quilòmetres d’aturades. A les 11.30h s’ha normalitzat la circulació.

A Castellví, l’Ajuntament ha lamentat que un robatori de part del cablejat elèctric del camí d’enllaç amb el Taió ha deixat fora de servei la meitat de l’enllumenat d’aquest camí el dissabte 6 de maig.

D’altra banda, la Policia Local de Martorell ha incrementat les vigilàncies específiques als caixers i entitats bancàries del municipi els dies de cobrament de les pensions. La finalitat de l’acció és prevenir i estafes i robatoris o furts a persones grans. La campanya es reforça amb xerrades als casals d’avis i a les associacions de veïns per informar sobre mesures d’autoprotecció i detecció d’aquestes pràctiques delictives.

Fotografies: Vigilància als caixers de Martorell i cable robat a Castellví [Policia Local Martorell / Aj Castellví]

Print Friendly, PDF & Email